Cum cumpar?

Primafood.ro este un magazine online administrat de catre firma SC PRIMA FOOD SRL, cu sediul in str .Olt nr. 32, Loc. Iasi, jud. Iasi. cu numarul de ordine in Registrul Comertului J22/2068/2011 si cod unic de identificare fiscala RO 29346283 . 
 

Politica de vanzari
Primafood.ro isi rezerva dreptul de a efectua modificari in ceea priveste preturile produselor prezentate in cadrul acestui website precum si de a elimina oricare dintre aceste produse, de a le substitui sau de a prezenta in orice moment o noua gama de produse. 
Astfel de modificari pot fi realizate fara notificari prealabile datorita volumului crescut de informatii si conditii impuse de catre producatori precum si datorita caracteristicilor definitorii ale produselor prezentate in cadrul acestui website. 
Echipa primafood.ro isi rezerva dreptul de a publica diverse promotii practicate intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil. Utilizatorii acestui website vor gasi preturile pentru produsele de pe site exprimate in RON si avand T.V.A –ul inclus. 

Comanda minima pentru municipiul Iasi in vederea asigurarii transportului gratuit este de 25 RON (prețul băuturilor nu se calculează)

In zonele limitrofe, comanda minima pentru asigurarea transportului gratuit este de 50 RON. 

Timpul de livrare este cuprins intre 30 si 50 min
 in functie de disponibilitatea produselor solicitate si a diverselor circumstante care ar putea influenta acest proces. 

In momentul in care cumparatorul decide sa inregistreze o comanda pe acest website, acesta isi da acordul cu privire la forma de comunicare telefonica sau email prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. 

Produsele prezentate pe website-ul primafood.ro pot fi comandate prin adaugarea acestora in cosul de cumparaturi. Dupa adaugarea produselor dorite in cos, valoarea acestora va fi adaugata la randul sau in lista de produse comandate de catre clienti. 

In vederea finalizarii comenzilor aflate in curs de procesare este necesar ca utilizatorii primafood.ro sa completeze detaliile referitoare la datele lor de contact precum si diversele informatii referitoare la adresa de livrare a produselor comandate si modalitatea de plata a contravalorii acestora. Ultimul pas este cel de plasare efectiva a comenzii urmand ca un operator primafood.ro lui sa va contacteze in cel mai scurt timp posibil. 

Modalitati si termene de livrare
In momentul finalizarii comenzii online, cumparatorul va sti exact valoarea cheltuielilor aferente livrarii acestor produse comandate intrucat aceasta este afisata in dreptul cosului de cumparaturi. 

Termenul de livrare este de 30-50 minute in functie de disponibilitatea produselor solicitate si a diverselor circumstante care ar putea influenta acest proces. Acest termen se ia in considerare din momentul confirmarii comenzii. 

Modalitati de plata
Acceptam atat plata cash cat si plata cu cardul ce poate fi efectuata fie in momentul efectuarii comenzii fie in momentul livrarii produselor.