Partener KOLIBER

Compania Prima Food este unic importator si distribuitor autorizat pentru produsele de fast food Koliber Polonia. 

Din anul 1993 Firma Koliber Sp.J. este producător de hamburger şi produse din carne destinate mai ales pentru gastronomie şi sectorul HoReCa. Pe toată perioada de funcționare pe piață am depus şi depunem în continuare eforturi pentru a îmbunătăți produsele noastre, bazându-ne totuşi pe rețetele vechi, tradiționale. 
 

Principalul nostru interes şi principala noastră ramură de producție o reprezintă hamburgerul. îl producem din diferite tipuri de carne, în gramaj şi formă diferită. Suntem capabili să răspundem aproape la fiecare exigență impusă de către client. 
 

Cu toate acestea, în continuu încercăm să mărim gama noastră de produse, de aceea în prezent puteți găsi în oferta noastră şi alte produse (gyros, shaorma, nuggets, aripioare, crenvuşti). întreaga producție are loc în cadrul unei întreprinderi moderne din localitatea Zgierz în apropierea oraşului Łódź,care îndeplineşte toate standardele în vigoare europene, ca şi cele mondiale. 
 

În prezent, acordând o mare atenție procesului de selectare a furnizorilor şi a componentelor, am creat produse, care avem speranța că vor satisface gusturile D-voastră şi permite pregătirea rapidă şi uşoară unor feluri de mâncare cu gust foarte bun şi de aceeaşi calitate. Datorită acestui fapt, produsele noastre sunt ideale în mica gastronomie şi restaurante, dar poate fi, de asemenea, folosite pentru nevoile casnice. 
 

Printre clienți noştri se găsesc magazine en-gros, precum şi rețele de restaurante. Suntem de la început o firmă familiară, de aceea putem fi mult mai flexibili. Realizăm comenzile în conformitate cu o rețetele şi cerințele create de către clienții noştri. Suntem capabili să proiectăm şi producem produse la exigențele specifice.