Livrari la domiciliu Iasi

Meniuri pentru acasa, alese de bucatari profesionisti
Cine nu si-ar dori ca, macar o data sau de doua ori pe saptamana, sa nu aiba parte de o masa care sa arate ca felurile prezentate de maestrii bucatari profesionisti? Ei bine, astfel de servicii vin sa completeze gama companiilor care livreaza comenzi de mancare la domiciliu, in incercarea de a oferi clientilor si altceva decat obisnuitele caserole cu aripioare crocante si cartofi prajiti. In Statele Unite, spre exemplu, un astfel de curent a prins extraordinar in ultima vreme, in care poti beneficia de serviciile unui bucatar profesinist la tine acasa. Sau, cel putin, de consultanta oferita de acesta, cu o singura conditie: sa participi si tu la prepararea mesei. Iar procedura nu este foarte complicata. Pur si simplu, iti alegi meniul dorit pentru o zi sau pentru o saptamana, comanzi, iar ingredientele iti vin gata portionate la tine acasa in timpul cel mai scurt. 
Retetele au fost create de un bucatar profesionist, specializat in diverse tipuri de mancare si premiat de reviste ori lanturi de restaurante de prestigiu. In fiecare saptamana, acestia iti pregatesc pana la sapte meniuri, pornind de la obisnuitii burgeri cu ceapa si usturoi sau piure cu fleica de porc, pana la diverse sortimente de somon, garnisit cu cartofi la abur si brocoli. 
Cauti o varianta mai simpla pentru a gati mancare organica sau, cel putin, din ingrediente crescute in curtea casei si nu in mod industrial? Aici, iti vin in ajutor tot bucatarii profesionisti, care iti alcatuiesc un plan saptamanal de masa, in functie de preferintele tale, de eventualele probleme de sanatate sau de cat de indemnatec esti la manevrarea ustensilelor de bucatarie. Odata ce ai spus da acestui plan saptamanal, echipa se ocupa de livrarea tuturor ingredientelor, care sunt anterior cantarite, curatate, insotite de retetele de rigoare, direct la tine acasa. Cat priveste provenienta ingredientelor, cele mai multe sunt produse in jurul orasului, in gradini personale de mici dimensiuni, unde calitatea este atent controlata, iar factorii de poluare si tratament industrial sunt eliminati, pe cat posibil. Astfel, vei avea satisfactia nu doar a implicarii tale in bucatarie, dar vei putea gati dupa retete folosite si testate de bucatari profesionisti. Iar daca le respecti cu strictete, cu siguranta nu vei da gres.