Termeni si conditii

CONDITII DE LIVRARE COMENZI PENTRU ZONELE LIMITROFE MUNICIPIULUI IASI

 

1. Valoare minima COMANDA cu transport GRATUIT in Municipiul Iasi - 25 lei 

2. Valoare minima COMANDA cu transport GRATUIT pentru ZONELE LIMITROFE Municipiului Iasi - 50 lei  

 

ZONELE LIMITROFE SUNT: 
 

Nr. Crt Zona Limita de livrare Comanda minima
1 Aeroport Toata zona 50 lei
2 Aroneanu Pana la primarie 50 lei
3 Breazu Pana la terasa Breazu 50 lei
4 Dancu Pana la rond tramvai 50 lei
5 Horpaz La strada principala 50 lei
6 Lunca Cetatuii Statie blocuri 50 lei
7 Miroslava Pana la primarie sau la liceu 50 lei
8 Sat Hlincea Pana la pensiunea Cristian 50 lei
9 Sat Paun Pana la Pensiunea Paun sau la releu 50 lei
10 Sat Rediu Pana la lac 50 lei
11 Sat Visani La intrare in localitate 50 lei
12 Tomesti Pana la rond autobuz sau la peco 50 lei
13 Valea Adanca Pana la Serviciul Danmixt 50 lei
14 Popas Pacurari spre 
Aleea Ciresi
Toata zona 50 lei 

 

Primafood.ro este un magazine online administrat de catre firma SC PRIMA FOOD SRL, cu sediul in str .Olt nr. 32, Loc. Iasi, jud. Iasi. cu numarul de ordine in Registrul Comertului J22/2068/2011 si cod unic de identificare fiscala RO 29346283 . 


Urmatorii termeni si conditii sunt valabili in momentul efectuarii comenzilor prin intermediul acestui website. Reprezentantii primafood.ro isi rezerva dreptul de control asupra tuturor informatiilor furnizate in cadrul acestui website. Ne rezervam si dreptul de a valida sau invalida orice oferta prezentata in cadrul website-ului in orice moment. Utilizatorii au posibilitatea de a vizualiza in orice moment varianta actualizata a acestui document accesand acest website. 


Utilizarea website-ului primafood.ro implica intelegerea si acceptarea integrala a termenilor si conditiilor prevazute in cadrul prezentului document. Recomandarea noastra este sa cititi cu atentie acest document astfel incat sa va bucurati de utilizarea website-ului primafood.ro in cele mai bune conditii. 

 

Politica de vanzari
Primafood.ro isi rezerva dreptul de a efectua modificari in ceea priveste preturile produselor prezentate in cadrul acestui website precum si de a elimina oricare dintre aceste produse, de a le substitui sau de a prezenta in orice moment o noua gama de produse. 


Astfel de modificari pot fi realizate fara notificari prealabile datorita volumului crescut de informatii si conditii impuse de catre producatori precum si datorita caracteristicilor definitorii ale produselor prezentate in cadrul acestui website. 


Echipa primafood.ro isi rezerva dreptul de a publica diverse promotii practicate intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil. Utilizatorii acestui website vor gasi preturile pentru produsele de pe site exprimate in RON si avand T.V.A –ul inclus. 


Comanda minima pentru municipiul Iasi in vederea asigurarii transportului gratuit este de 25 RON. In zonele limitrofe, comanda minima pentru asigurarea transportului gratuit este de 50 RON. Timpul de livrare este cuprins intre 30 si 50 min in functie de disponibilitatea produselor solicitate si a diverselor circumstante care ar putea influenta acest proces. 


In momentul in care cumparatorul decide sa inregistreze o comanda pe acest website, acesta isi da acordul cu privire la forma de comunicare telefonica sau email prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. 
Produsele prezentate pe website-ul primafood.ro pot fi comandate prin adaugarea acestora in cosul de cumparaturi. Dupa adaugarea produselor dorite in cos, valoarea acestora va fi adaugata la randul sau in lista de produse comandate de catre clienti. 


In vederea finalizarii comenzilor aflate in curs de procesare este necesar ca utilizatorii primafood.ro sa completeze detaliile referitoare la datele lor de contact precum si diversele informatii referitoare la adresa de livrare a produselor comandate si modalitatea de plata a contravalorii acestora. Ultimul pas este cel de plasare efectiva a comenzii urmand ca un operator primafood.ro lui sa va contacteze in cel mai scurt timp posibil. 

 

Modalitati si termene de livrare
In momentul finalizarii comenzii online, cumparatorul va sti exact valoarea cheltuielilor aferente livrarii acestor produse comandate intrucat aceasta este afisata in dreptul cosului de cumparaturi. 
Termenul de livrare este de 30-50 minute in functie de disponibilitatea produselor solicitate si a diverselor circumstante care ar putea influenta acest proces. Acest termen se ia in considerare din momentul confirmarii comenzii. 

 

Modalitati de plata
Acceptam atat plata cash cat si plata cu cardul ce poate fi efectuata fie in momentul efectuarii comenzii fie in momentul livrarii produselor. 

 

Returnarea produselor
Nu esti 100% multumit?
Iti returnam banii, garantat!

In cazul in care nu esti perfect multumit de calitatea produselor noastre, ai dreptul sa le returnezi, banii fiindu-ti restituiti integral intr-un termen de maxim 30 de zile

 

Protectia datelor cu caracter personal

Conform Legii nr. 677/2001 ce are in vedere atat protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal precum si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Primafood are obligatia de a administra in deplina siguranta si doar in scopul clar declarat si conform activitatii specifice a acestui website datele personale furnizate de catre clientii nostri in momentul utilizarii website-ului primafood.ro. 
Scopul principal al colectarii datelor personale ale clientilor nostri este acela de informare a acestora cu privire la situatia conturilor create de catre ei, de informare a acestora cu privire la evolutia si stadiul comenzilor realizate precum si cu scopul de a realiza diverse campanii de marketing, publicitate, cercetare de piata, monitorizare a vanzarilor si comportamentul definitoriu al clientilor.  Toate acestea au scopul imbunatatirii constante a serviciilor oferite clientilor nostri. 


Cumparatorii isi dau acordul de incluziune in baza de date primafood.ro in momentul completarii datelor din formularul de creare a contului si respectiv de plasare a comenzii dandu-si astfel acordul de stocare si prelucrare a acestor date conform scopul clar precizat si mentionat in paragraful anterior. 
Reprezentantii primafood.ro in schimb se obliga sa nu furnizeze astfel de date personale tertilor parti implicate in cadrul diverselor etape ale procesului de vanzare-cumparare. 


Legea nr. 677/2011 ofera clientilor dreptul total de acces si de interventie asupra datelor furnizate in cadrul acestui website precum si dreptul de a nu fi supusi unei decizii defectuoase care i-ar putea afecta din punct de vedere legal precum si de dreptul de a se adresa justitiei in orice moment. 


Rugamintea noastra este ca in momentul in care este observata incorectitudinea datelor oferite sa fim informati de catre clientii nostri in cel mai scurt timp posibil. 

Observatii

  • Orice persoana are dreptul de a se opune, din punct de vedere legal, prelucarii datelor cu caracter personal. Acest drept de opozitie poate fi insa exlus in cazul unor prelucrari specifice prevazute de catre lege precum cele efectuate de catre serviciile fiscale si financiare, de politie sau diversi reprezentanti ai justitiei, etc. 
  • Orice persoana are, de asemenea, dreptul clar de a se declara impotriva oricarei prelucrari a datelor personale furnizate cu scopul realizarii campaniilor de marketing ale firmei. 
  • In  situatia exceptionala in care se poate realiza doar informarea verbala cu privire la aceste aspecte aceasta este acceptata.

Drepturi de autor
Utilizatorilor website-ului primafood.ro nu le este permisa reproducerea materialelor publicate in cadrul website-ului fara acordul reprezentantilor acestuia. Intreg continutul website-ului este proprietatea SC PRIMA FOOD SRL si este astfel sub egida legii protectiei drepturilor de autor. 
Folosirea oricaror elemente din cadrul acestuia fara acordul reprezentantilor sai se pedepseste conform legii.