Cum cumpar?

Primafood.ro este un magazine online administrat de către firma SC PRIMA FOOD SRL, cu sediul în str .Olt nr. 32, Loc. Iaşi, jud. Iaşi. cu numărul de ordine în Registrul Comerţului J22/2068/2011 şi cod unic de identificare fiscală RO 29346283 .

Politică de vânzări
Primafood.ro îşi rezervă dreptul de a efectua modificări în ceea priveşte preţurile produselor prezentate în cadrul acestui website precum şi de a elimina oricare dintre aceste produse, de a le substitui sau de a prezenta în orice moment o nouă gama de produse.
Astfel de modificări pot fi realizate fără notificări prealabile datorită volumului crescut de informaţii şi condiţii impuse de către producători precum şi datorită caracteristicilor definitorii ale produselor prezentate în cadrul acestui website.
Echipa primafood.ro îşi rezervă dreptul de a publică diverse promoţii practicate într-o anumită perioadă de timp şi în limita stocului disponibil. Utilizatorii acestui website vor găsi preţurile pentru produsele de pe site exprimate în RON şi având T.V.A –ul inclus.

Comandă minimă pentru municipiul Iaşi în vederea asigurării transportului gratuit este de 30 RON (preţul băuturilor nu se calculează)

În zonele limitrofe, comanda minimă pentru asigurarea transportului gratuit este de 50 RON.

Timpul de livrare este cuprins între 30 şi 50 min în funcţie de disponibilitatea produselor solicitate şi a diverselor circumstanţe care ar putea influenţa acest proces.

În momentul în care cumpărătorul decide să înregistreze o comandă pe acest website, acesta îşi da acordul cu privire la forma de comunicare telefonică sau email prin care vânzătorul îşi derulează operaţiunile comerciale.

Produsele prezentate pe website-ul primafood.ro pot fi comandate prin adăugarea acestora în coşul de cumpărături. După adăugarea produselor dorite în coş, valoarea acestora va fi adăugată la rândul său în lista de produse comandate de către clienţi.

În vederea finalizării comenzilor aflate în curs de procesare este necesar ca utilizatorii primafood.ro să completeze detaliile referitoare la datele lor de contact precum şi diversele informaţii referitoare la adresa de livrare a produselor comandate şi modalitatea de plată a contravalorii acestora. Ultimul pas este cel de plasare efectivă a comenzii urmând ca un operator primafood.ro să vă contacteze în cel mai scurt timp posibil.
Modalităţi şi termene de livrare
În momentul finalizării comenzii online, cumpărătorul va şti exact valoarea cheltuielilor aferente livrării acestor produse comandate întrucât aceasta este afişată în dreptul coşului de cumpărături.

Termenul de livrare este de 30-50 minute în funcţie de disponibilitatea produselor solicitate şi a diverselor circumstanţe care ar putea influenţa acest proces. Acest termen se ia în considerare din momentul confirmării comenzii.
Modalităţi de plata
Acceptăm atât plata cash cât şi plata cu cardul ce poate fi efectuată fie în momentul efectuării comenzii fie în momentul livrării produselor.